Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Electric Aurinkolasit

132
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 132
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Electric
Kaikki merkit
Urheilu
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Pinkki
Ruskea
Sininen
Vihreä
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
M
L
XL
49 mm69 mm
Hinta
€100€248

Electric Aurinkolasit

Electric on maailmanlaajuinen urheilu- ja lifestyletuotteisiin erikoistunut yritys, joka vie aurinkolasityylin aivan uudelle tasolle. Electric aurinkolasit ovat käytännöllisiä, tyylikkäitä ja tehty palvelemaan kaikkea ulkoilmatoimintaa. Electic aurinkolaseja on saatavilla useissa eri muodoissa ja väreissä. Tutustu vaikka malliin Electric Knoxville. Brändi on erikoistunut tuottamaan erikoislinssejä, jotka eivät ainoastaan suojaa silmiäsi parhaalla mahdollisella tavalla, vaan myös näytät aina hyvältä auringossa. Valikoimassa on polarisoidut linssit kahdella eri tasolla, joten voit valita täydellisen suojan omiin tarpeisiisi.

Electric Aurinkolasit Netistä

Electric kehykset ovat moderneja, raikkaita ja niissä on usein käytetty mielenkiintoisia väriyhdistelmiä. Kehykset on valmistetttu kestävästä Grilamid-materiaalista. Laseihin kuuluvat polykarbonaattilinssit, rusotumattomat terässaranat ja tietysti 100% UV-suoja. Lisäksi Electric tarjoaa laajan valikoiman eri urheilulajeihin erikoistuneita aurinkolaseja. Katso vaikka suositut Electric EG2 EG0513102 aurinkolasit lasketteluun. Electric aurinkolasit ovat persoonallinen vaihtoehto tavalllisille urheiluaurinkolaseille.

Electric Aurinkolasit Suomi

Sivuillamme SmartBuyGlasses Suomi haluamme aina esitellä uusimmat aurinkolasitrendit, joista voit valita suosikkisi. Tilatessasi saat 24 kuukauden takuun kaikista Electric-tuotteista ja lisäksi ostokseesi kuuluu ilmainen toimitus ja 100 päivän palautusoikeus. Tilaa heti ja katso myös muut uusimmat aurinkolasit ja silmälasit!