Grid banner
Suodatin ja lajittelu

DKNY® Aurinkolasit

137
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 137
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • DKNY
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
47 mm66 mm
Hinta
€44€172

DKNY® Aurinkolasit

Donna Karan New York on suosittu muotimerkki, joka on tunnettu urbaanista tyylistä ja tyylikkäistä tuotteista miehille, naisille ja lapsille. Donna Karanin perustaman tuotemerkin alle kuuluu monta linjastoa: Donna Karan Home collection, Donna Karan Beauty collection, DKNY Juniors, DKNY Men, DKNY Jeans, DKNY Active, DKNY Pure ja DKNY Underwear. Vaatteiden, asusteiden, korujen ja kellojen lisäksi DKNY tarjoaa laajan valikoiman trendikkäitä aurinkolaseja miehille ja naisille.

Buy DKNY Sunglasses Online

DKNY aurinkolasimallistoon kuuluu moderneja ja vintage-malleja eri muodoissa ja väreissä. Valitse kasvoihin sopivat kehykset kulmikkaiden, pyöreiden ja soikeiden mallien joukosta. Tehty korkealaatuisista materiaaleista, DKNY aurinkolasit ovat kevyet, kestävät ja mukavakäyttöiset. Tarjoamme linsseihin ilmaiseksi UV-suojan sekä naarmuuntumista ja heijastusta estävät pinnoitteet. Aloita tutustumalla suosituimpiin malleihimme DKNY DY4084 naisille ja DKNY DY4114 miehille. Tutustu koko valikoimaan sivuillamme SmartBuyGlasses Suomi ja löydä lisäksi yli 180 muuta huippumerkkiä.

Osta DKNY Aurinkolasit Netistä

Ostaessasi SmartBuyGlassesilta tarjoamme ilmaisen toimituksen, lisäksi saat uudet aurinkolasisi aina alkuperäisessä pakkauksessaan, joka sisältää aitotustodistuksen ja tuotteen lisäosat. Lisäksi saat lahjaksi vekoituksetta linssien puhdistuspakkauksen, joka sisältää puhdistusaineen, linssiliinan ja optisen ruuvimeisselin.