Koti/Aurinkolasit/Costa Del Mar
Grid banner
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Costa Del Mar
Kaikki merkit
Urheilu
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Ruskea
Sininen
Vihreä
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
L
XL
53 mm62 mm
Hinta
€98€257

Costa Del Mar Aurinkolasit

Costa del Mal aurinkolasit ovat saatavilla useissa eri muodoissa, kuten pyöreä, pilotti ja soikea, ja myös värivalikoima on laaja. Täydelliset aurinkolasit kalastukseen ja muuhun ulkoiluun, Costa del Mar aurinkolasit ovat erittäin monikäyttäiset ja muuntautumiskykyiset. Costa del Mar aurinkolasit yhdistävät kestävät kehykset ja huippuluokan linssit, joiden avulla on mahdollista parantaa urheilusuoritusta entistäkin enemmän.
Costa del Mar aurinkolasit tarjoavat 100% UV suojan, joten silmäsi pysyvät suojattuna kirkkaimmassakin auringonpaisteessa. Nyt voit nauttia harrastuksistasi ja lajistasi enemmän ja hankkia jotkin malliston tyylikkään sporttisista laseista. Costa del Mar aurinkolasit tekevät lähtemättömän vaikutuksen niin urheillessasi kuin vapaa-aikanakin. Valitsetpa sitten Costa del Mar, Nike tai Adidas aurinkolasit, saat ne edullisimmin sivuilta SmartBuyGlasses Suomi.
SmartBuyGlasses tarjoaa aina uusimmat aurinkolasit, ilmaisen toimituksen, 24 kuukauden takuun ja 100 päivän palautusoikeuden. Olipa hakusessa aurinkolasit urheiluun tai vapaa-aikaan, meiltä löydät laajimman valikoiman merkkilaseja edullisesti.