Koti/Aurinkolasit/Calvin Klein
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Calvin Klein Aurinkolasit

496
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 496
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Calvin Klein
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Kulta
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
48 mm65 mm
Hinta
€50€351

Calvin Klein Aurinkolasit

Calvin Klein on yksi maailman tunnetuimmista suunnittelijoista, ja syystäkin. Moderni tyyli ja yksinkertainen ulkonäkö yhdistettynä huippukäsityöhön ja linjakkaaseen muotoiluun tekevät näistä laseista kestosuosikkeja. Calvin Klein aurinkolaseja on saatavilla miehille ja naisille. Calvin Klein aurinkolasit luovat tyylikkään modernin ilmeen. Myydyimmät mallimme, kuten Calvin Klein CKJ712S ja Calvin Klein CK7310SP ovat klassisia, elegantteja mutta kohtuuhintaisia valintoja. Kaikki Calvin Klein aurinkolasit on valmistettu Italiassa, missä laseille annetaan erityishuomiota yksityiskohtiin ja tuotteiden laatuun, joiden ansiosta Calvin Klein parhaiten tunnetaan.

Calvin Klein Kehykset

Kaikki linssimme sisältävät UV-suojan auringon haitallista säteilyä vastaan sekä naarmuuntumista ja heijastusta estävät pinnoitteet. Voit siis nauttia auringosta huoletta näyttäen supertyylikkäältä! Lähetämme uudet Calvin Klein – aurinkolasisi alkuperäisissä pakkauksissaan, mihin kuuluvat tuotteen omat aitoustodistukset ja lisäosat.

Calvin Klein Aurinkolasit Netistä

SmartBuyGlasses Suomi tarjoaa laajan valikoiman silmälaseja ja aurinkolaseja. Tutustu yli 180 merkkiin, löydä suosikkisi ja osta uudet aurinkolasit netistä. Ostokseesi kuuluvat aina ilmainen toimitus ja ilmainen linssien puhdistuspakkaus. Tervetuloa ostoksille!