Koti/Aurinkolasit/Bottega Veneta
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Bottega Veneta Aurinkolasit

266
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 266
Suodatin ja lajittelu
Järjestele
Suosittu valinta
Käyttäjäryhmä
Brändi
  • Bottega Veneta
Kaikki merkit
Ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Oranssi
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
Linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
M
L
XL
49 mm69 mm
Hinta
€265€490

Bottega Veneta Aurinkolasit

Siitä lähtien, kun Bottega Veneta aloitti toimintansa vuonna 1966 kuuluisan Gucci – merkin alaisuudessa, on italialainen couture – brändi pysynyt muotimaailman huipulla. Nykyään ranskalaisen Keringin omistuksessa oleva Bottega Veneta valmistaa laadukkaita ylellisuustuotteita hienostuneelle käyttäjäkunnalleen. Tuotantoon kuuluu laaja valikoima vaatteita, nahkatuotteita, käsilaukkuja, koruja, kenkiä, tuoksuja ja lahjatavaroita. Nyt saat myös Bottega Veneta aurinkolasit ja silmälasit edullisesti ja helposti sivuiltamme SmartBuyGlasses Suomi.

Bottega Veneta Aurinkolasit 2014

Laadukkaimmista materiaaleista valmistetut Bottega Veneta aurinkolasit hyödyntävät uusinta valmistustekniikkaa, minkä ansiosta kaikki Bottega Veneta aurinkolasit takaavat erinomaisen käyttömukavuuden koko päivän ajaksi. Korkealaatuiset polykarbonaattilinssit tarjoavat erittäin selkeän näkyvyyden ja sisältävät naarmuuntumista ja heijastusta estävät pinnoitteet, jotka pidentävät linssien käyttöikää huomattavasti. Lisäksi linsseihin kuuluu ilmainen 100% UV-suoja, jonka ansiosta suojaudut täydellisesti haitalliselta auringon säteilyltä. Suunniteltu sopimaan useimmille kasvonmuodoille, nämä Bottega Veneta aurinkolasit sisältävät klassisia kehysmalleja ja nykyaikaista tyyliä. Bottega Veneta aurinkolasit vievät miesten ja naisten aurinkolasimuotia vauhdilla eteenpäin.

Osta Bottega Veneta Aurinkolasit 2014

SmartBuyGlasses Suomi tarjoaa laajan valikoiman Bottega Veneta silmälaseja ja aurinkolaseja edullisesti. Asiantuntevat optikkomme voivat myös auttaa sinua valitsemaan oikean kehyksen oman henkilökohtaisen tyylisi ja kasvonmuotosi perusteella. Mikä parasta, voit myös tilata aurinkolasit voimakkuuksilla niin, että aurinkolasit ovat valmiit käyttöön heti, kun tilauksesi saapuu kotiovellesi. SmartBuyGlasses Suomi tarjoaa sinulle 24 kk valmistajan takuun ja ilmaisen toimituksen kaikkialla maailmassa. Katso myös muut aurinkolasit huippumerkeiltä, kuten Burberry,Gucci ja Roberto Cavalli.