Koti/Aurinkolasit/Boss Orange
Grid banner
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Boss Orange
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
M
L
49 mm55 mm
Hinta
€53€104

Boss Orange Aurinkolasit

Kansainvälinen muotimerkki Hugo Boss on lisännyt valikoimaansa upeat Boss Orange aurinkolasit ja silmälasit. Nämä tyylikkäät ja trendikkäät aurinkolasit seuraavat Hugo Boss – merkin jalanjälkiä modernilla ja nykyaikaisella otteella. Huolellisesti suunnitellut Boss Orange aurinkolasit on valmistettu käsityönä Italiassa uusimpia materiaaleja ja tekniikkaa hyödyntäen. Boss orange aurinkolasit ovat yksinkertaisesti vertaansa vailla. Hugo Bossin valikoimaan kuuluvat korkealaatuiset ylellisyystavarat, kuten tuoksut, käsilaukut, vaatteet, asusteet ja yhä suositummat Hugo Boss silmälasit ja aurinkolasit.

Boss Orange Aurinkolasit Netistä

Metalliset ja asetaatista valmistetut Boss Orange aurinkolasit muotoutuvat täydellisesti eri kehysmuotoihin, joihin kuuluvat soikeat, pyöreät, neliskulmaiset ja ylisuuret kehykset. Kokokehyksellisiä ja puolikehyksellisiä aurinkolaseja on saatavilla jokaiseen makuun. Aurinkolasessa esiintyvät väriyhdistelmät miellyttävät silmää ja tuovat persoonallisuutta jokaiseen asukokonaisuuteen. Polykarbonaattilinssit ovat ohuet, 10 kertaa vahvemmat ja 35% kevyemmät kuin muut linssimateriaalit. Naarmuuntumista estävä pinnoite lisää aurinkolasien käyttöikää huomattavasti, joten voit huoletta käyttää näitä Boss Orange aurinkolaseja vuosi vuoden jälkeen. Kaikista aidoista Boss Orange aurinkolaseista löytyy tyylikäs Hugo Boss logo. Katso nyt kaikki Hugo Boss aurinkolasit edullisesti sivuilta SmartBuyGlasses Suomi.

Boss Orange Aurinkolasit Suomi

Osta nyt Boss by Hugo Boss silmälasit sivuilta SmartBuyGlasses Suomi ja ostokseesi kuuluu aina ilmainen toimitus asuinpaikastasi riippumatta. Lähetämme sinulle uudet silmälasit nopeasti ja sujautamme mukaan myös ilmaisen linssienhoitopakkauksen, jonka ansiota voit nauttia uusista silmälaseistasi kauemmin. SmartBuyGlasses Suomi tarjoaa Boss by Hugo Boss silmälasit edullisesti ja katso myös muut merkit, kuten Tom Ford ja Ralph Lauren.