Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Bolle Bolle Aurinkolasit

325
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 325
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Bolle
Kaikki merkit
Urheilu
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Kulta
Läpinäkyvä
Oranssi
Pinkki
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
M
L
XL
49 mm69 mm
Hinta
€47€315

Bolle Bolle Aurinkolasit

Seraphin Bollé perusti poikansa kanssa Ranskan Alppien reunalla sijaitsevassa Oyonnaxin pikkukaupungissa Bollén, joka tunnetaan parhaiten Bollé-aurinkolaseistaan, jotka on rakennettu optimaalista suorituskykyä ja suojaa varten. Bollé tunnetaan myös parhaiten erityisestä istuvuuden, muodin ja mukavuuden yhdistelmästä, ja se valmistaa alan teknisesti edistyksellisimpiä aurinkolaseja.

 

Onko Bollé hyvä tuotemerkki?

 

Yli sadan vuoden kokemuksella Bollé on tuotemerkki, jonka rehellinen maine on kiistaton. Tuotemerkin ytimessä ovat suorituskyky, muotoilu ja innovaatio. Valitse lämpiminä kuukausina Bollé-tennisaurinkolasit avuksesi peliin. Oletko juoksuradan sijaan maastopolulla? Tutustu Bollé-pyöräilyaurinkolaseihin.

 

Laskettelukauden aikana tekisit itsellesi karhunpalveluksen, jos et tutustu Bollén laskettelulaseihin. Bollé on toimittanut huippuluokan aurinkolaseja jo lähes vuosisadan ajan, ja Bollén aurinkolasimallisto yllättää jatkuvasti. Mallisto ilmentää alppimaista asennetta, ja riippumatta siitä, kuinka vanha olet, missä asut tai mistä olet kotoisin, Bollé viimeistelee tyylisi. 

 

Mistä Bollé-kehykset on valmistettu?

 

Polarisoiduilla linsseillä olevat Bollé-aurinkolasit on valmistettu järeistä asetaattikehyksistä, joissa on polykarbonaattipinnoite sekä erityinen edistyksellinen pinnoite, joka antaa kiillotetun häikäisysuojan ja naarmunkestävän pinnan. Tämä tuote on superkestävä ja rakennettu vaativaan urheiluun. Kaarevien sankojen on tieteellisesti todistettu pysyvän paremmin paikallaan hikoillessasi, ja korkealaatuisissa linsseissä on huurtumisenestokäsittely P80.

 

Tutustu Bollé-aurinkolasimallistoomme löytääksesi täydellisen parin. Voit shoppailla uusimmista mallistoista, mutta voit myös ostaa päättyvän kauden mallistoa edullisemmin Bollé-aurinkolasien alevalikoimasta.


Lisäksi voit ostaa Bollé-aurinkolasit huoletta, sillä annamme 24 kuukauden takuun jokaiselle ostamallesi Bollén reseptiaurinkolaseille ja tavallisille aurinkolaseille, kattaen sekä kehykset että linssit. Siirry sivustollemme SmartBuyGlasses FI  ja osta parhaita Bollé-aurinkolaseja ja muita merkkejä jo tänään!