Koti/Aurinkolasit/Balenciaga
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Balenciaga Aurinkolasit

247
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 tuotteista 247
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Balenciaga
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Linssin väri
Harmaa
Hopea
Keltainen
Kulta
Punainen
Ruskea
Sininen
Vihreä
Violetti
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
48 mm69 mm
Hinta
€254€860

Balenciaga Aurinkolasit

Balenciaga on suuri muotitalo, joka on toimittanut ajatonta muotia sen perustamisesta vuonna 1919 lähtien. Balenciaga-aurinkolasimallisto koostuu moderneista luksustuotteista, joissa yhdistyvät klassiset design-elementit innovatiivisiin materiaaleihin ja ammattitaitoon.

 

Balenciaga-aurinkolasit tunnetaan laadukkaasta rakenteestaan, jotka tarjoavat täydellisen sekoituksen tyyliä, mukavuutta ja suojaa auringolta. Balenciagan aurinkolasimallisto sisältää valikoiman ikonisia kehysmalleja, kuten neliömäisiä, kissansilmä-, pyöreitä ja ylisuuria kehyksiä laajassa valikoimassa värejä ja tyylejä. Etsitpä sitten naisten Balenciaga-aurinkolaseja tai miesten Balenciaga-aurinkolaseja, Balenciaga tarjoaa valikoiman houkuttelevia ja kaikille sopivia vaihtoehtoja.

 

Ovatko Balenciagan aurinkolasit laadukkaat?

Espanjalainen muotitalo käyttää innovatiivisia materiaaleja, kuten asetaattia ja erilaisia metalleja. Tämä ansiosta Balenciaga-aurinkolasit ovat täydellinen valinta asiakkaille, jotka arvostavat laadukkaita silmälaseja. Kaikissa Balenciaga-aurinkolaseissa on linssit, jotka on suunniteltu kestäviksi naarmuuntumisenestopinnoitteella ja ne tarjoavat luotettavan suojan samalla näyttäen tyylikkäältä.

 

Ovatko Balenciaga-aurinkolasit polarisoituja?

Kyllä, kaikki Balenciaga-aurinkolasit ovat polarisoituja. Balenciagan aurinkolasien polarisoidut linssit vähentävät häikäisyä huomattavasti ja parantavat näkyvyyttä kirkkaissa olosuhteissa. Ne ovat ihanteellisia moniin aktiviteetteihin, kuten ajamiseen ja hiihtoon.

 

Balenciagan aurinkolasit tarjoavat myös 100 % UV-suojan ultraviolettisäteitä vastaan, jotka voivat vahingoittaa silmiä ajan myötä. Löydät varmasti makuusi sopivan parin laajasta valikoimasta muodikkaita Balenciaga-kehyksiä polarisoiduilla linsseillä!

 

Toimitetaanko Balenciaga-aurinkolasit kotelon kera?

Kaikkien Balenciaga-aurinkolasien mukana tulee tyylikäs kotelo niiden säilyttämistä varten. Kotelot on valmistettu nahasta, ja niiden etupuolella on metallilla kohokuvioitu brändin logo. Jokaisen Balenciaga-aurinkolasin mukana tulee myös puhdistusliina huollon helpottamiseksi.


Joten jos ostat nämä designer-aurinkolasit, ne pysyvät taatusti turvassa mukana tulevassa kotelossaan. Minne ikinä otatkin Balenciaga-aurinkolasisi, tiedät, että ne ovat turvassa. Mikä sitten estää sinua hankkimasta Balenciaga-aurinkolaseja jo tänään? Nauti auringosta tyylikkäästi!