Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Versace® Silmälasit

271
1-59 tuotteista 271
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Versace
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
45 mm59 mm
Hinta
€64€239

Versace® Silmälasit

Versace silmälasit

Muodin ja designin pääkaupungissa Milanossa on luksusmuotimerkin Versacen koti. Sen perusti vuonna 1978 Gianni Versace. Sen jälkeen, kun Gianni Versace murhattiin vuonna 1997, hänen siskonsa Donatella Versace nousi luovaksi johtajaksi ja hänen vanhemmasta veljestään Santo Versacesta tuli toimitusjohtaja.

Sen ylellisyys juontuu taatusta laadusta ja eksklusiivisesta suunnittelusta. Ikoniset Versace-kehykset on valmistettu laadukkaimmista materiaaleista, kuten premium asetaatista, hienosta metallista ja muista laatumateriaaleista. Kaikista sangoista löytyy Versacen logon, kultaisen medusan. Muoto on adaptoitu kreikkalaisesta mytologiasta, sillä se on viettelyksen ja kohtalokkaan vetovoiman symboli. Versacen silmälasit yhdistelevät moderneja trendejä persoonallisiin näkemyksiin luoden heidän nimikkotyylinsä.

Versace silmälasikehykset

Versacen silmälasit ovat melko erilaisia verrattuna kilpailevien merkkien silmälaseihin. Niitä on saatavilla useissa malleissa ja väreissä. Versacen kehyksillä on yleisesti pehmeämmät kulmat ja ovat pienempiä ja pyöreämpiä. Suurin osa Versacen silmälaseista on ohuet metallikehykset vahvalla värillä, kun taas suuret kehykset eivät ole yleisiä merkillä.

SmartBuyGlassesilla tarjoamme Versace-mallistot sekä naisille että miehille.

Versace naisten silmälasit

Naisten Versace-silmälasit tekevät vaikutuksen tyylikkäällä ja elegantilla tyylillään, mikä tekee näistä pakollisen asusteen naisille, jotka haluavat korostaa itseään. Versace vaikuttaa vain laadukkaimmilla materiaaleilla. Jos etsit täydellisiä kehyksiä, sinun ei tarvitse katsoa kuin nämä mallit: VE 3186 GB1 ja VE1228 1291. Molemmissa on täydellinen muotoilu, joka imartelee kaikkia kasvoja. Jos pidät enemmän kultaisista kehyksistä, katso nämä Versacen mustakultaiset lasit: VE1247 1252. Kultakoristellut sangat tuovat kuninkaallista ilmettä samalla mustan värin ja klassisen muotoilun pitävät nämä Versace-silmälasit sopivana jokapäiväiseen toimintaan.

Monet kuuluisuudet ovat käyttäneet Versacen silmälaseja, kuten vain muutamia mainitakseni: Elton John, Elizabeth Hurley, Axl Rose, Beyonce, ja prinsessa Diana.

Versace silmälasit netistä vahvuuksilla

Kehysten valinnan jälkeen voit helposti lisätä vahvuudet kaikkiin näönkorjaustarpeisiin. Laajan valikoimamme Versace-silmälasit ovat taatusti aitoja ja tarjoamme turvallisen ja tehokkaan ostotavan! SmartBuyGlasses tarjoaa 24kk takuun ja 100 päivän palautusoikeuden.

Valitse kehyksesi. Osta nyt!