Koti/Silmälasit/Valentino
Grid banner
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Valentino
Kaikki merkit
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
M
L
50 mm55 mm
Hinta
€104€159

Silmälasit

Vuonna 1962 Roomassa perustettu Valentino omaa edelleen merkin alkuperäiset arvot ja suunnittelufilosofian, jonka mukaan tuotteiden tulee parhaansa mukaan palvella nykyaikaista makua. Valentino - muotitalo on kuuluisa haute couture – mallistoistaan sekä koruista, asusteista, tuoksuista sekä myös silmälaseistaan ja aurinkolaseistaan. Valentino silmälasit sisältävät trendikkään ja nykyaikaisen muotoilun. Valentino tarjoaa laajan valikoiman monivivahteisia tyylejä miehille ja naisille.

Valentino Kehykset

Kaikki Valentino silmälasit on huolellisesti muotoiltu kiinnittäen huomiota pieniin yksityiskohtiin ja sisältävät vintage-ominaisuuksia ja Valentino-logon. Kehykset muistuttavat niitä värejä, koristeita ja tekstuureja, jotka löytyvät myös Valentinon päämalliston vaatteista ja asusteista. Voit siis loistavasti yhdistellä Valentino aurinkolaseja ja vaatteita, laukuja ja vöitä keskenään ja luoda täydellisen Valentino-lookin. Miesten kehykset ovat tyypillisesti kulmikkaita ja mairittelevat dramaattisesti kaikkia kasvonmuotoja. Naisten kehykset ovat äärimmäisen naisellisia ja aistikkaita ja niille on ominaista sirot muodot. Valentino tarjoaa laajan valikoiman kehysmuotoja, kokoja ja värejä, jotka todellakin imartelevat useimpia kasvonmuotoja. Sekoittaen loistavasti estetiikkaa ja käytännöllisyyttä, Valentino silmälasit tarjoavat selkeän näkyvyyden ja äärimmäisen mukavuuden. Valmistettu metallista ja asetaatista, Swarovski - kristalliaksentein ja niitein, kehykset tukevat täydellisesti linssejä, joihin kuuluvat 100% UV-suoja ja naarmuuntumista ja heijastusta estävät pinnoitteet. SmartBuyGlasses Suomi tarjoaa netin laajimman valikoiman merkkilaseja edullisesti ja helposti.

Osta Valentino Silmälasit Verkosta

Hanki nyt uudet silmälasit verkosta nopeasti sivuiltamme SmartBuyGlasses Suomi. Ostokseesi kuuluvat aina ilmainen toimitus kotiovellesi, 100 päivän palautusoikeus ja 24 kk takuu. Lisäksi lähetämme sinulle tilauksesi mukana ilmaisen linssien puhdistuspakkauksen.