Koti/Silmälasit/Tommy Hilfiger
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Tommy Hilfiger Silmälasit

957
1-59 tuotteista 957
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Tommy Hilfiger
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
43 mm61 mm
Hinta
€39€161

Tommy Hilfiger Silmälasit

Tommy Hilfigerin silmälasit ovat täydellinen yhdistelmä tyyliä ja laatua. Vuonna 1985 perustettu Tommy Hilfiger Eyewear ovat olleet muotisilmälasien markkinajohtaja vuosikymmeniä. Sen tuotteista on tullut ikonisia asusteita monille ihmisille, jotka tunnistavat tuotemerkin sen tunnusomaisesta sinisestä, valkoisesta ja punaisesta logosta. Vuosien varrella se on kehittänyt laajan valikoiman reseptilaseja. Brändi tarjoaa tyylikkäitä kehysmuotoja, rohkeita värejä ja moderneja materiaaleja, joten sen lasit ovat maailman halutuimpia.

 

Ovatko Tommy Hilfigerin lasit hyvät? 

Tommy Hilfigerin lasit ovat markkinoiden parhaimmistoa. SmartBuyGlassesin verkkokaupasta löydät uusimman valikoiman Tommy Hilfiger -kehyksiä parhaaseen hintaan. Etsitpä sitten Tommy Hilfigerin naisten, miesten tai jopa lasten silmälaseja, meiltä löytyy!

 

Parhaan ostokokemuksen saamiseksi voit kokeilla suosikkityylejäsi 3D Virtual Try-On -työkalulla. Löydä täydellinen kehys kasvojen muotojesi mukaan ja lisää tarvittaessa silmälasimääräyksesi muutamalla helpolla vaiheella. Kaikkiin Tommy Hilfiger -laseihin voidaan asentaa reseptilinssit, jotka voidaan mukauttaa linssipinnoitteilla, kuten heijastuksenestopinnoitteet, naarmuuntumattomat pinnoitteet ja paljon muuta.

 

Kuka valmistaa Tommy Hilfigerin lasit? 

Tunnettu Safilo Group valmistaa Tommy Hilfiger -silmälasit. Yli 80 vuoden kokemuksella suunnittelusta ja valmistuksesta Safilo valmistaa huippuluokan laseja laadukkaimmista materiaaleista, jotka on suunniteltu kestämään. Lisäksi jokainen lasipari käy läpi tiukan laaduntarkistusprosessin optimaalisen suorituskyvyn ja käyttömukavuuden varmistamiseksi kaikille käyttäjille.

 

Etsitpä sitten klassista jokapäiväistä ilmettä tai trendikkäitä kehyksiä, joilla voit tehdä vaikutuksen, Tommy Hilfigerin silmälasit ovat oikea valinta! SmartBuyGlassesilla voit nauttia ilmaisesta toimituksesta, ilmaisesta 2 vuoden takuusta ja ilmaisesta optisesta online-tuesta. Aloita shoppailu nyt ja löydä täydelliset Tommy Hilfiger -lasit itsellesi tai läheisellesi jo tänään.