Koti/Silmälasit/Tom Ford
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Tom Ford Tom Ford Silmälasit

573
1-59 tuotteista 573
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Tom Ford
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
45 mm61 mm
Hinta
€60€1744

Tom Ford Tom Ford Silmälasit

Tom Ford osoittaa intohimonsa muotia kohtaan tyylikkäillä ja hienostuneilla miesten- ja naistenvaatteilla, kiillotetuista puvuista, tyylikkäistä ja muodikkaista tuotteista, vaatteista klassisiin asusteisiin, kuten Tom Ford -kehyksiin.

 

Texasin Austenista maailman muodikkaimmille ja kuuluisimmille kaduille Tom Ford perusti tuotemerkin, minkä nykyään tunnemme miesten ja naisten luksusbrändinä. Ford aloitti matkansa tunnetulla italialaisella Gucci-merkillä. Vuosien luovan ja ikonisen työn jälkeen hän ilmoitti Tom Ford -brändin perustamisesta vuonna 2005. Tom Ford -brändillä on maailmanlaajuisesti yli 90 itsenäistä ja shop-in-myymälää, ja se on levittäytynyt muun muassa Milanon, Las Vegasin ja Dubain kaduille.

 

Tom Ford on jopa tehnyt uraa elokuva-alalla, ja hänet on palkittu monilla palkinnoilla sekä hänen muoti- että viihdetaidoistaan.  

 

Hänellä on jopa oma elokuvayhtiö. Mitä hän ei ole tehnyt?

 

Hän aloitti yhteistyön Marcolin Groupin kanssa optisten silmälasien tuottamiseksi ja jakelemiseksi. Yhteistyö on tuottanut hedelmää erilaisilla korkealaatuisilla silmälaseilla, jotka sopivat kaikille kasvojen muodoille ja joiden aidot mallit antavat sinulle tyylikkään ilmeen. Monet silmälasit on valmistettu metallista tai asetaatista, ja niiden kehykset vaihtelevat retrotyyleistä, kuten kissansilmäkehyksistä, ajattomiin ja klassisiin malleihin, kuten pilottikehyksiin.

 

Mistä voi ostaa Tom Fordin silmälaseja?

Tom Fordin lippulaivamyymälä sijaitsee modernissa ja jännittävässä New Yorkissa, joten jos satut löytämään itsesi seikkailemassa Ison Omenan kaduilla, kannattaa piipahtaa siellä. Löydät sieltä monia Tom Fordin ikonisia ja tyylikkäitä naisten ja miesten tuotteita. 

 

Jos et satu olemaan New Yorkissa, mikä tahansa suurkaupunki ympäri maailmaa kelpaa. Tom Fordin vaatemallistoja ja asusteita on 98 itsenäisessä myymälässä, kuten Milanon tai Dubain kaltaisissa kaupungeissa, sekä monissa shop-in-shop-myymälöissä, kuten luksusliikkeiden ostoskeskuksissa. 

 

Mutta jos etsit helppoa ja nopeaa tapaa ostaa Tom Ford -laseja, mikset kokeilisi ostaa Tom Fordin laseja vahvuuksilla netistä? 

 

Me SmartBuyGlassesilla tarjoamme valikoiman Tom Ford -laseja, joita voit selata kotona, toimistossa, kahvilassa, missä tahansa ja milloin tahansa. Tom Fordilla on valikoima tyylikkäitä silmälasimalleja monissa väreissä ja tyyleissä, jotka voit myös yhdistää upeisiin korkealaatuisiin linssien suodattimiin ja pinnoitteisiin, jotta saat täydelliset lasit ja silmien suojauksen. 

 

Olitpa sitten kokenut silmälasien käyttäjä tai ostamassa silmälaseja ensimmäistä kertaa, ostoprosessi SmartBuyGlassesin verkossa on tehty helpoksi ja nopeaksi. Kun olet käynyt optikolla näöntarkastuksessa, ensimmäinen vaihe on löytää trendikkäät, klassiset tai retrohenkiset Tom Ford -kehykset, jotka sopivat sinulle hyvin. Sitten sinun on valittava tarvitsemasi linssityyppi, johon voit myös lisätä suojapinnoitteet.

 

Vietätkö tunteja digitaalisten laitteiden ääressä? Silloin Tom Fordin sinivalolasit sopivat loistavasti! Sinivalosuoja on erittäin tehokas ja auttaa suojaamaan silmiäsi digitaalisten laitteiden lähettämiltä haitallisilta säteiltä. 

 

Kun olet valinnut kehykset ja linssit, on vain ajan kysymys, milloin pääset käyttämään uusia Tom Ford -lasejasi!

 

Myykö Tom Ford laseja vahvuuksilla?

Lyhyesti sanottuna kyllä. Kuten aiemmin mainitsimme, voit valita reseptilinssit Tom Ford -kehyksiin, myös verkossa. 

 

Tom Ford -silmälasit tarjoavat laajan valikoiman muodikkaita ja mukavia silmälaseja, joihin voi asentaa aurinkolasilinssit ja reseptilinssejä. 

 

Päätitpä sitten mennä paikalliseen silmälasiliikeeseen tai ostaa verkosta, löydät Tom Ford -lasit lähes kaikkiin näköongelmiin. SmartBuyGlassesissa Tom Ford -silmälasit voidaan yhdistää reseptilinsseihin, jotka auttavat korjaamaan likinäköisyyttä, kaukonäköisyyttä tai jopa eri etänäön ongelmia kerralla, kuten progressiiviset linssit.

 

Kerroimme myös Tom Fordin sinivalolaseista, jotka sopivat hyvin tietokoneen äärellä työskenteleville. Sinivalosuoja auttaa vähentämään silmien rasitusta ja mahdollistaa paremman unen. 

 

Jos haluat ostaa Tom Fordin lasit vahvuuksilla, mutta et muista silmälasireseptisi tietoja, ei hätää. Linssiskannerin avulla saat poimittua vahvuudet nykyisistä silmälaseistasi. Lataa sovellus, skannaa linssisi ja saat tiedot suoraan sovellukseen puhelimeesi tai tietokoneellesi.  

 

Missä Tom Fordin lasit valmistetaan?

Tom Ford on luksusmerkki, joka ulottuu eri muotialoille vaatteista asusteisiin. Brändi keskittyy laadukkaiden standardien ja tuotteiden toimittamiseen.  

 

Jo vuosia Tom Ford on pyrkinyt tarjoamaan tuotteiden lisäksi elämyksiä luksustuotteiden kautta, jotka ovat myös kestäviä maapallon kannalta. 

 

Suurin osa Tom Fordin vaatemallistoista ja asusteista valmistetaan Italiassa, kun taas esimerkiksi osa aurinkolaseista valmistetaan Japanissa ja osa aurinkolasikoteloista Kiinassa. 

 

Kun katsot Tom Fordin laseja verkossa, löydät tuotteen yksityiskohdat kuvauksesta, ja useimmiten sieltä selviää tuotteen valmistusmaa.   

 

Mistä tietää, ovatko Tom Fordin lasit aidot?

Mistä tietää, että käyttämäsi tai ostoslistallasi olevat Tom Ford -lasit ovat aidot?

 

On olemassa muutamia seikkoja, joiden avulla voit varmistaa, että kyseessä ovat aidot Tom Ford -lasit: