Koti/Silmälasit/Michael Kors
Grid banner
1-59 tuotteista 250
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Michael Kors
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
M
L
49 mm57 mm
Hinta
€78€196

Michael Kors Silmälasit

Michael Kors on tunnettu suunnittelemiensa ajattoman tyylikkäiden ready-to-wear vaatteiden ja asusteiden ansiosta. Perustettu vuonna 1981, New Yorkilainen Michael Kors - tuotemerkki valmistaa myös käsilaukkuja, kenkiä, kelloja, koruja, tuoksuja ja tietenkin silmälaseja ja aurinkolaseja miehille ja naisille.

Michael Kors Silmälasit Suomi

Michael Kors silmälasit ovat kuin luodut niille, jotka pukeutuvat aina muodikkaasti tinkimättä tyylistä ja laadusta. Useat näyttelijät, huippumallit ja poptähdet,suosivat Michael Kors silmälaseja, jotka on suunniteltu antamaan loisteliaan ja sensaatiomaisen ilmeen käyttäjälleen. Valmistettu laadukkaista materiaaleista, Michael Kors yhdistelee eri sävyjä ja kuvioita uskomattoman tyylikkäiksi ja eleganteiksi silmälaseiksi. Michael Kors silmälasit on saatavilla pyöreinä, soikeina ja neliskulmaisina kehysmuotoina. Valitse uudet Michael Kors silmälasit verkosta sivuiltamme SmartBuyGlasses Suomi, joka tarjoaa laajan valikoiman merkkilaseja ja piilolinssejä edulliseen hintaan. Saat uskomattomat hinnat, verrattoman asiakaspalvelun ja 100% tyytyväisyystakuun.

Michael Kors Aurinkolasit Netistä

Valitse suosikkisi tänään – silmälaseihin kuuluu aina nopea ja ilmainen toimitus. Saat uudet Michael Kors silmälasit alkuperäsessä pakkauksessaan ja lisäksi lahjoitamme ilmaisen linssien puhdistuspakkauksen, jonka avulla suojaat linssejä lialta ja vaurioilta. Palvelun tarjoaa SmartBuyGlasses Suomi, joka on luotettava nettikauppa ja silmälasien asiantuntija verkossa. Katso myös muut silmälasimerkit, kuten Givenchy ja Fendi.