Koti/Silmälasit/Marc By Marc Jacobs
Grid banner
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Marc By Marc Jacobs
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
M
L
49 mm55 mm
Hinta
€40€80

Marc By Marc Jacobs Silmälasit

Amerikkalainen muotisuunnittelija Marc Jacobs ei esittelyjä kaipaa. Palkittu Marc Jacobs on tunnettu suunnittelemistaan ready-to-wear vaatteista miehille, naisille ja lapsille, lisäksi valikoimaan kuuluvat hajuvedet, kellot, tyylikkäät laukut, kengät ja tietenkin Marc by Marc Jacobs silmälasit ja aurinkolasit. Rohkeat, fiksut ja loisteliaat, Marc by Marc Jacobs silmälasit noudattavat nykyaikaista muotoilua ja ovat saatavilla kirkkaissa väreissä ja ainutlaatuisin kuvioin. Marc by Marc Jacobs silmälasit ovat olleet suosittuja julkkisten ja muotitietoisten keskuudessa ympäri maailmaa aina merkin julkaisusta lähtien.

Marc by Marc Jacobs Kehykset

Marc by Marc Jacob silmälasit on huolellisesti muotoiltu kiinnittäen äärimmäistä huomiota yksityiskohtiin. Merkittävä italialainen käsityötaito, ensiluokkaiset materiaalit ja uusin tekniikka tarjoavat käyttäjälleen ylellisyyttä, visuaalista selkeyttä ja mukavuutta aina, kun silmillä on Marc by Marc Jacobs silmälasit. Heitä siis hyvästit vanhoille, tylsille silmälaseille ja valitse uudet Marc by Marc Jacobs kehykset, jotka muuttavat ilmeesi tyylikkään viileäksi hetkessä. Mikä parasta, Marc Jacobs tarjoaa valtavan valikoiman Marc by Marc Jacobs aurinkolaseja, joista voit valita mieleisesi.

Marc by Marc Jacobs Silmälasit Verkosta

Marc Jacobs silmälasit saat nyt helposti netistä omilla voimakkuuksilla. Marc by Marc Jacobs silmälasit sisältävät sopivia malleja kaikkiin tilaisuuksiin. Sivuillamme SmartBuyGlasses Suomi tiedämme, että palvelumme ansiosta saat Marc by Marc Jacobs aurinkolasit edullisesti ja nopeasti kotiovellesi. Ostokseesi kuuluvat aina ilmainen toimitus, 100 päivän palautus ja 24 kk takuu. Osta siis uudet silmälasit netistä ja tutustu myös muihin huippumerkkeihin, kuten Ray-Ban, Oakley ja Versace.