Koti/Silmälasit/Juicy Couture
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Juicy Couture Silmälasit

129
1-59 tuotteista 129
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Juicy Couture
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
M
L
49 mm55 mm
Hinta
€43€138

Juicy Couture Silmälasit

Juicy Couture on design-vaatteita tuottava luksusmerkki, joka tunnetusti valmistaa muassa velour-verryttelyasuja, uimapukuja, kenkiä, vauvanvaatteita, käsilaukkuja, alusvaatteita, tuoksuja ja tietenkin aurinkolaseja ja silmälaseja. Vuonna 1997 Pamela Skaist-Levyn ja Gela Nash-Taylor Arletan perustama Juicy Couture on kokonaisvaltainen lifestyle-brändi, joka on omistettu kaikenikäisille naisille. Juicy Couture-naiset voivat tuntea olonsa kauniiksi ja ansaita kaiken hyvän, mitä elämä voi tarjota. Ja sitähän silmälasimallisto tekee sinulle.

Juicy Couture Kehykset

Juicy Couture silmälasien linja on omistettu tyylitietoisille naisille, jotka vaativat vain parasta mitä rahalla saa. Kulumista kestävät Juicy Couture silmälasit on suunniteltu vauhdikkaaseen elämään, jossa saat tuoda esille myös persoonallisuuttasi. Juicy Couture silmälasimallisto sisältää tyylikkäitä malleja, joissa on nykyaikainen vivahde. Jokainen Juicy Couture silmälasiparissa yhdistyvät innovaatio, kehittynyt teknologia ja uusimmat muotivirtaukset. Silmälasit takaavat täydellisen istuvuuden eivätkä silmät väsy pidemmässäkään käytössä. Eleganteille Juicy Couture kehyksille ominaista ovat koristeet, kimalteet, sydämet ja pienet yksityiskohdat. Juicy Couture – logo antaa viimeisen silauksen täydelliselle Juicy Couture – lookille. Tutustu laajaan valikoimaan Juicy Couture silmälaseja sivuillamme SmartBuyGlasses Suomi, jossa viimeisimmät 2014 mallistot odottavat sinua.

Juicy Couture Silmälasit Netistä

Merkki tarjoaa laajan valikoiman optisia kehyksiä näönkorjausta tarvitseville. Muista katsoa myös kaikki Juicy Couture aurinkolasit. Viileät ja tyylikkäät muodot, värit ja mallit edustavat Juicy Couturen hienoa käsityötaitoa. Silmälasien ja aurinkolasien käyttäjät löytävät mitä tarvitsevat 2014 Juicy Couture - mallistosta. Kevyet ja kestävät, nämä kehyksiä voit käyttää huoletta vuosi vuoden jälkeen. Naarmuuntumattomat polykarbonaattilinssit tarjoavat myös 100 prosenttisen UV-suojan, mikä varmistaa mukavan visuaalinen kokemuksen aina ulkoillessasi. . Tutustu myös muihin huippumerkkeihimme, kuten Chloe, Diesel ja Roberto Cavalli.