Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Fendi Silmälasit

40
1-40 tuotteista 40
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Fendi
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
M
L
49 mm54 mm
Hinta
€46€231

Fendi Silmälasit

Ehkä parhaiten tunnettu käsilaukuistaan, ylellinen Fendi on julkaissut uuden malliston silmälaseja suoraan catwalkilta. Fendi aloitti toimintansa jo vuonna 1925 Roomassa, Italiassa tuottamalla turkis-ja nahkatuotteita. Nykyään valikoimaan kuuluu miesten ja naisten vaatteita, tuoksuja, kelloja, käsilaukkuja ja silmälaseja, ja Fendi onkin tänä päivänä yksi maailman suosituimmista ylellisyystuotteista. Fendi silmälasit saat nyt helposti ja edullisesti verkosta sivuitamme SmartBuyGlasses Suomi. SmartBuyGlasses tarjoaa kaikki uusimma Fendi-kehykset, joita voit myös kokeilla omille kasvoillesi 3D Virtual Try On-sovelluksen avulla.

Fendi Kehykset

Fendi edustaa taidetta ja luovuutta, innovaatiota ja verratonta ammattitaitoa. Fendin logo on painettuna kaikkiin Fendi-tuotteisiin, minkä tarkoituksena on seistä kunnianosoituksena taidetta, historiaa ja kulttuuria kohtaan. Brändin rakkaus taiteeseen näkyy myös kaikissa Fendin silmälaseissa. Tutustu vaikka persoonallisiin Fendi FS 812R silmälaseihin tai katso klassinen malli Fendi 957R.

Fendi Silmälasit Netistä

Silmälasien ostaminen netistä on helppoa sivuillamme SmartBuyGlasses Suomi. Meiltä löydät Fendi silmälasit ja 180 muuta huippumerkkiä. Muista, että voit aina lisätä omat vahvuutesi valitsemalla korkealuokkaiset linssit laajasta linssivalikoimastamme. Linsseihin kuuluvat veloituksetta naarmuuntumista ja heijastusta estävät pinnoitteet ja lisäksi saat ilmaisen tomituksen ja kahden vuoden takuun.