Koti/Silmälasit/Dolce & Gabbana
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Dolce & Gabbana® Silmälasit

345
1-59 tuotteista 345
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Dolce & Gabbana
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
48 mm57 mm
Hinta
€89€302

Dolce & Gabbana® Silmälasit

Dolce & Gabbana silmälasit ovat kestäneet kunnioitettavasti ajan kulua. Klassinen Dolce & Gabbana on yksi suosituimmista silmälasmerkeistä koko maailmassa ja merkki näyttää pitävän suosikkiasemansa myös tulevaisuudessa. Dolce & Gabbana on vaikuttanut muotimaailmassa jo vuosikymmenien ajan. Dolce & Gabbana on perustettu ja toimii Italiassa, mutta muotitalon vaikutukset ulottuvat kauas Italian rajojen ulkopuolelle. Missä tahansa asutkin, Dolce &Gabbanan laajasta silmälasimallistosta löytyy juuri sinulle ja tarpeisiisi sopivat silmälasit.

Dolce & Gabbana Kehykset

Tarjolla on upea valikoima silmälaseja miehille ja naisille. Tutustu vaikka malleihin Dolce & Gabbana DG3167 Lip Gloss naisille ja Dolce & Gabbana DG5005 Young & Coloured miehille. Kirkkaat värit, tyylikkäät muodot ja hienot yksityiskohdat ovat tyypillisiä Dolce & Gabbana silmälasien ominaisuuksia. Saatavilla on niin kokokehyksellisiä kuin kehyksettömiäkin malleja. Kaikkiin linsseihin kuuluvat veloituksettta UV-suoja ja naarmuuntumista ja heijastusta estävät pinnoitteet.

Dolce & Gabbana Silmälasit Netistä

SmartBuyGlasses haluaa tehdä oman osansa yhteyisen hyvän tuottamisessa – siksi olemme asiakkaidemme ansiosta lahjoittaneet jo yli 1 milj. Euron arvosta silmälaseja hyväntekeväisyyteen alueille, joilla on tarvetta akuutille näönhuollolle. Voit osallistua hyväntekeväisyysprojektiimme yksinkertaisesti ostamalla itsellesi uudet, tarvitsemasi silmälasit.