Koti/Silmälasit/Burberry
Grid banner
1-59 tuotteista 370
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Burberry
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
44 mm69 mm
Hinta
€67€236

Burberry® Silmälasit

Burberry on luonut muotia miehille ja naisille vuodesta 1856, ja nyt voit nauttia aidosta brittiläisestä tyylistä hankkimalla Burberry-silmälasit. Tarjolla on useita kehysmalleja ja –värejä, joista voit valita mieleisesi. Burberryn silmälasit ovat helppokäyttöisiä ja sopivat kaikkiin tilaisuuksiin ja asukokonaisuuksiin. Ajattomuus ja kestävyys pidentävät lasien käyttöikää, joten nämä lasit kestävät myös aikaa. Lisää linssit omilla vahvuuksilla kehyksiin – valitse ensiluokkaiset linssit laajasta linssivalikoimastamme.

Burberry Kehykset

Burberry silmälaseja on saatavilla miehille ja naisille. Burberry silmälasimallistossa yhdistyvät uudet trendit ja klassinen tyyli, siksi silmälasi sopivat sekä nuoremmille kuin varttuneemmille käyttäjille. Aloita tutustumalla suosituimpiin malleihimme Burberry BE2090 miehille ja Burberry BE2112 naisille.

Osta Burberry Silmälasit Netistä

Sivuiltamme SmartBuyGlasses Suomi löydät Burberry silmälasit edullisesti. Kokeile, miltä Burberryn silmälasit näyttävät kasvoillasi uuden 3D Try On – sovelluksemme avulla. Ostokseesi kuuluvat aina ilmainen toimitus ja 100 päivän palautusoikeus, joten voit myös halutessasi palauttaa tai vaihtaa silmälasit vaivattomasti. Avaa SmartBuyGlasses – käyttäjätili jo tänään ja hyödy upeista tarjouksista!