Koti/Silmälasit/Bottega Veneta
Grid banner
Suodatin ja lajittelu

Bottega Veneta Silmälasit

200
1-59 tuotteista 200
Suodatin ja lajittelu
Järjestellä
Suosittu valinta
sukupuoli
Tarjoukset
Brändi
  • Bottega Veneta
Kaikki merkit
ominaisuudet
Muoto
Kasvojen muoto
Kehyksen väri
Kehystyyppi
linssin tyyppi
Kehyksen materiaali
Koko
S
M
L
XL
47 mm59 mm
Hinta
€80€802

Bottega Veneta Silmälasit

Bottega Veneta silmälasit ovat ylelliset, äärimmäisen tyylikkäät ja laadukkaat, jotka on valmistettu käsityönä Italiassa. Tämä italialainen couture brändi perustettiin vuonna 1966 ja on tällä hetkellä omistaa Guccin omistuksessa. Bottega Venetan valikoima käsittää vaatteet, nahkatuotteet, korkealuokkaiset käsilaukut, korut, kengät, tuoksut, lahjatavarat ja muut ylellisyystuotteet. Nyt voit hankkia Botteja Veneta silmälasit edullisesti netistä sivuiltamme SmartBuyGlasses Suomi.

Bottega Veneta Kehykset

Bottega Veneta silmälasit sisältävät ainutlaatusia malleja, jotai et löydä muista silmälasimallistoista. Bottega Veneta silmälasit edustavat tinkimätöntä laatua, mukavuutta ja pettämätöntä tyyliä. Ensiluokkaisista materiaaleista muotoillut Bottega Veneta silmälasit hyödyntävät uusinta valmistustekniikkaa, minkä ansiosta kaikki Bottega Veneta aurinkolasit takaavat erinomaisen käyttömukavuuden koko päivän ajaksi. Bottega Veneta silmälasimallisto 2014 on tunnusomaisen rohkea ja sisältää upeita värejä ja koristeita. Kehykset ovat paksut, tekstuurit vaihtelevat ja kuviot ovat saaneet inspiraationsa Bottega Venetan tunnusomasesta kuvioinnista. Voit nyt tutustua Bottega Venetan uudet silmälasit edullisesti ja helpostui sivuiltamme SmartBuyGlasses Suomi.

Osta 2014 Bottega Veneta Silmälasit Netistä

Silmälasien lisäksi kannattaa katsoa myös kaikki Bottega Veneta aurinkolasit. Aurinkolasien useat eri kehysmallit ja ainutlaatuiset värit ja kuviot puhuvat puolestaan. Korkealaatuiset polykarbonaattilinssit tarjoavat erittäin selkeän näkyvyyden ja sisältävät naarmuuntumista ja heijastusta estävät pinnoitteet, jotka pidentävät linssien käyttöikää huomattavasti. Lisäksi linsseihin kuuluu ilmainen 100% UV-suoja, jonka ansiosta suojaudut täydellisesti haitalliselta auringon säteilyltä. Nämä aurinkolasit nostavat tyylisi uusille ulottuvuuksille, ja muuttavat sinut hetkessä tyylitaituriksi. Bottega Veneta silmälasit ja aurinkolasit odottavat sinua sivuilla SmartBuyGlasses Suomi.