analyticsTags

Koti/Silmälasit/Boss Orange

Grid banner

sukupuoli

Brändi

  • Boss Orange

Kehyksen materiaali

Koko

Linssin leveys

Hinta

Boss Orange Silmälasit

(13)

Järjestellä:

1 / 1

1-13 tuotteista 13

1 / 1

Boss Orange Silmälasit

Kehitetty vuonna 1999, Boss Orange on Hugo Boss – muotimerkin linjasto miehille. Merkki on tietenkin saanut nimensä perustajansa, Hugo Bossin, mukaan. Hugo Boss aloitti toimintansa Saksassa ja pian merkistä muodostui ylellinen, arvostettu muotitalo, jonka vaikutus näkyy yhä kaikkialla muotimaailmassa. Hugo Bossin ydintuotemerkit ovat klassisen moderni Boss Black, ja Boss Orange, joka on omalaatuinen, boheemi ja keskittynyt enemmän vapaa-ajan vaatteisiin ja asusteisiin. Hugo Boss – valikoimaan kuuluvat myös hienostunut Boss Selection, golf-elämäntyyliä edustava Boss Green ja eurooppalaiseen tyyliin sopiva Hugo.

Boss Orange Kehykset

Boss aloitti vaatetusalan yrityksenä Saksassa jo vuonna 1924, juuri ennen toista maailmansotaa. Kaikki Hugo Boss tuotemerkit, kuten Boss Orange, on suunniteltu tarkasti ylellisyyttä ja laatua ajatellen Hugo Boss silmälasit sisältävät toiminnallisia ja teknisiä yksityiskohtia, joista syntyy houkuttelevia malleja käytännöllisellä mutta hienostuneella otteella. Boss Orange tyylit sisältävät puhtaita linjoja ja minimalistista muotoilua, jotka tuovat persoonallisuuttasi sopivasti esille ja vetoavat vaativampaankin makuun. Katso nyt kaikki Boss Orange silmälasit ja ymmärrät, miksi Hugo Boss silmälasit ovat suosittuja joka puolella maailmaa

Boss Orange Silmälasit

Sivuillamme SmartBuyGlasses Suomi silmälasien ostaminen netistä ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tarjoamme sinulle 24 kuukausen takuun kaikista Boss Orange silmälaseista, mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi. Lisäksi ostamalla Boss Orange silmälasit, SmartBuyGlasses lahjoittaa aina toiset silmälasit hyväntekeväisyyteen alueille, joissa on tarvetta näönhuollolle. Buy One, Give One – kampanjan avulla pyrimme auttamaan kehitysyhteisöjä tarjoamalla näönhuoltoa ja ilmaisia silmälaseja ja parantaa sen seurauksena paikallisten opiskelu- ja työskentelymahdollisuuksia. Katso koko Boss Orange-mallisto jo tänään – äläkä unohda muita merkkejämme, kuten Michael Kors ja Escada sivuillamme SmartBuyGlasses Suomi.